Skip to main content
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ (ΚΚΥΒ)

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ (ΚΚΥΒ)

  • Home
  • Ηλεκτρονικές Πηγές
    Ηλεκτρονικά Περιοδικά
    Αλφαβητικός Κατάλογος Ανά εκδότη
    Ανά Θέμα Ηλεκτρονικά βιβλία
  • Ανακοινώσεις
  • Συμφωνίες
    Συμφωνίες μετασχηματισμού (transformative agreements)
  • Πληροφορίες
    Η Κοινοπραξία Διοικητικό Συμβούλιο Δράσεις Συμφωνίες Καταστατικό
  • Ο Λογαρισμός μου
  • Επικοινωνία

Breadcrumb

  1. Home

Food Science and Biotechnology

Link
https://link.springer.com/journal/volumesAndIssues/10068
Resource Type
Journal
Print ISSN
1226-7708
Online ISSN
2092-6456
Managed Coverage Begin
1/1/2010
Managed Coverage End
Present
Subject
Bioengineering
Biology and Life Sciences
Chemical technology
Food processing and manufacture
Food Science & Technology
Medicine and Health Sciences
Nutrition
Sciences
Technology
Publisher
Springer Nature Optimum - Springer, Palgrave, Academic Journals (CLC)

Copyright © 2022-2025 Cyprus Libraries Consortium
Developed by Library of Cyprus University of Technology