Skip to main content
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ (ΚΚΥΒ)

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ (ΚΚΥΒ)

  • Home
  • Ηλεκτρονικές Πηγές
    Ηλεκτρονικά Περιοδικά
    Αλφαβητικός Κατάλογος Ανά εκδότη
    Ανά Θέμα Ηλεκτρονικά βιβλία
  • Ανακοινώσεις
  • Συμφωνίες
    Συμφωνίες μετασχηματισμού (transformative agreements)
  • Πληροφορίες
    Η Κοινοπραξία Διοικητικό Συμβούλιο Δράσεις Συμφωνίες Καταστατικό
  • Ο Λογαρισμός μου
  • Επικοινωνία

Breadcrumb

  1. Home

Food Biophysics

Link
https://link.springer.com/journal/volumesAndIssues/11483
Resource Type
Journal
Print ISSN
1557-1858
Online ISSN
1557-1866
Managed Coverage Begin
1/1/2006
Managed Coverage End
Present
Subject
Biology (General)
Biology and Life Sciences
Biophysics
Business and Economics
Chemical technology
Food and Food Industry
Food processing and manufacture
Science
Sciences
Technology
Publisher
Springer Nature Optimum - Springer, Palgrave, Academic Journals (CLC)

Copyright © 2022-2025 Cyprus Libraries Consortium
Developed by Library of Cyprus University of Technology